0495 - 641 794
slider-vervolg-1 slider-vervolg-2

Prototyping

Conceptontwikkeling

Meer info ›

Verspanen

Draaien en Freezen

MEER INFO ›

Ik, Piet Slaats, ben na het behalen van mijn LTS diploma begonnen op de Philips-bedrijfs school waar ik een gedegen opleiding heb gevolgd. Hierop volgend heb ik 6 jaar gewerkt op de ontwikkelafdeling en gereedschap makerij bij Philips.

Hierna heb ik bij een aantal verspanende bedrijven gewerkt. Na een paar jaar durfde ik de uitdaging aan om naast mijn vaste baan in de avonduren een eigen onderneming op te starten.

In 1992 kocht ik mijn eerste draaibank en ging op zoek naar werk. De mogelijkheid alleen draaiwerk te kunnen leveren bleek in veel gevallen niet toereikend. Waardoor snel duidelijk werd dat er een freesbank aangeschaft diende te worden. Inmiddels is het machinepark uitgebreid naar twee CNC gestuurde freesbanken, twee conventionele draaibanken en een vlakslijpbank.

Tijdens de afgelopen jaren is ons klantenbestand flink gegroeid. Dit bestaat uit bedrijven die eenzelfde productieproces hebben, maar ook bedrijven met andere specialisaties. Door het beschikken over een gevarieerd klantenbestand is het voor mij mogelijk om u nog beter te begeleiden in het vervaardigen van het door u gewenste product. 

Daag ons uit met uw unieke vraagstukken ...

Vragenformulier

Gaat niet bestaat (meestal) niet. Heeft u een uitdaging voor mij, aarzel dan niet en neem contact met mij op zodat ik ook uw uitdaging tot een goed einde kan brengen.
(*)
Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Foto of tekening
Ongeldige invoer

Een kleine greep uit onze recente projecten

0495 - 641 794

Slaats Fijnmechanische Techniek
Schepengraaf 6a
6035 PV, Ospel
Telefoon: 0495 641794
E-mail: info@slaatsfmt.nl

Disclaimer • Copyright © 2021 Slaats Fijnmechanische Techniek